Som jag skrattade...

Som jag skrattade när jag såg Bridget Jones dagbok första gången! Kände igen mig i hennes beteende alldeles för många gånger och de situationer hon försatte sig själv i hela tiden! Det enda jag inte kunde identifiera mig med henne i var hennes vikt. Jag tror hon sa att hon var runt 1,60 lång och vägde runt 63 kg! Hon pendlar ju upp och ner under hela filmen och berättar resultaten som flyter runt ett halvt till ett kilo upp och ner. MEN NU ÄR JAG DÄR!!!
Såg mig själv i helfigursspegel för första gången på länge idag och fick en chock! Ställde mig på vågen och fick där med digitala siffror Bridget Jones vikt!
Kan verkligen all choklad och glass ha gjort det där? För alternativet är en till bebis i magen! Och det är väl inte möjligt...?

Alfons och odjuret

Alfons och sagan som handlar om att ett odjur ligger under sängen när Alfons varit dum lär aldrig mer besvära min son! Det har nämligen ersatts av ett skitäckligt väsen som vill dra ur Harry Potter hans ande genom att förvrida ansiktet på honom ett par gånger i den två långa timmar filmen som jag lät mina barn se idag för att jag skulle kunna gå på spa. Det kanske inte va så bra men till mitt försvar för min dåliga mor-karaktär har jag att de verkligen hade bråkat, tetats och slagits hela dagen men när vi satte på filmen blev de som ur ett urdrag när Benjamin Syrsa sjunger på julafton och alla djuren kommer och sätter sig runt, för det mesta två och två.
Det är förresten en fantastisk scen ända till den svenska rösten sjunger med Benjamin i en alldeles för hög tonart. Gissa om han måste ha harklat sig efter den tagningen?!
Tillbaka till Harry.
"-Mamma! Det är otäckt igen!" ropar äldst och jag får gå upp och sätta mig hos dem. Och ja, det var/är ganska läskigt faktiskt och med den vetskapen går jag tillbaka till mitt spa när musiken inte längre är för mullrande och så att man hör hur någon på avstånd egentligen hela tiden skriker. (Tänk om den musiken hade funnits när "Hajen" kom! Folk hade aldrig överlevt!)
Mitt spa.
Det består av olika saker. Ett trädgårdsland, en blomrabatt, men framförallt; som idag; ett skåp som ska målas om. Tusen tankar och inga går genom huvudet och efteråt är jag en liten bättre människa. Som går upp och stänger av Harry Potter och åker med barnen till Solliden för att gå på teater klockan 16:00. Fast det var visst i morgon. Och klockan 15:00.

RSS 2.0